sökes: projekt assistent Sveriges Kortfilmfestival 2020

Sveriges Film – och videoförbund söker en Projektassistent till Sveriges Kortfilmfestival.

Ideellt uppdrag.

Hej!

Vi söker en filmintresserad projektledar-assistent till vårt team inför Sveriges Kortfilmfestival 2019. Festivalen hålls i Stockholm i mars 2020 och är en samlingspunkt för icke-kommersiell kortfilm.  Filmtävlingen är i tre klasser, för filmskolor och individuella filmare.

Så vem söker vi?

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av:

Jobba i projektform

Söka projektpengar från kommun och landsting

Hantera filmfiler

Intresse av att lära dig:

Marknadsföring

Bildhantering

Uppdraget är från Maj 2019 till April 2019. Du blir en del i teamet som har till uppdrag att arrangera festivalen från första ansökan till sista utvärderingen.  Bland uppgifterna är att lägga ramarna för budget och tidsplan i projektet inför ansökan till Sthlm stad 1 Juni, hitta jurymedlemmar, ledsaga juryarbetet, assistera vid filhantering , assistera vid marknadsföring, assistera på festivalen mm.

Du bör kunna vara tillgänglig:

Sporadiskt (vid behov) under Maj  – oktober och regelbundet (nån gång per vecka) under Oktober -April.

Välkommen med frågor!

info@sfvforbund.se