Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u/u8985436/www/sfvforbund.se/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 526

SKFF-söker Filmkoordinator till Sveriges Kortfilmfestival 2020 | Sveriges Film- och Videoförbund

SKFF-söker Filmkoordinator till Sveriges Kortfilmfestival 2020

Sveriges Film – och videoförbund söker Koordinator kring teknik för Sveriges Kortfilmfestival 2020.

Hej!
Vi söker en Filmkoordinator för Sveriges Kortfilmfestival 2020, som är Sveriges äldsta filmfestival, hålls i Stockholm April 2020 för 63:e gången!
Vi är en samlingspunkt för icke-kommersiell kortfilm och genomför varje år en filmtävling i tre klasser, för filmskolor och individuella filmare, plus filmsamtal och seminarier.

Som Filmkoordinator har du följande uppgifter:

• Arbeta i en arbetsgrupp som är en aktiv del av SFVs styrelse.
  • ansvarig för att hitta lämpliga biografer för festivalen. (sep 2019)
  • koordinera open call. (dec 2019)
  • Hantera filmfilerna som anmäls i tävlingsklasserna. (Jan 2020)
  • Katalogisera filmerna och kontrollera kvalitetskrav. (Jan 2020)
  • skicka filmfilerna till juryn och senare till biograferna. (feb 2020)
  • Testa filmerna tillsammans med maskinist, ca. 2 veckor innan festivalen
  • tekniskt ansvarig i samarbete med maskinist på biografen.

Kvalifikationer:

• Vi ser helst att du själv är filmare och att du därför har bra kännedom om filmernas olika format och tekniska förutsättningar.
  • Du får gärna ha erfarenhet av publik filmvisning och tekniken bakom detta.
  • kunskaper om wordpress är meriterande.

Det som väntar dig:

• Att spela en avgörande roll i att anordna Sveriges äldsta filmfestival, samla viktiga erfarenheter och referenser.
  • Få inblick i Sveriges Film- och Videoförbunds övriga verksamhet.
  • ökat personligt kontaktnät bland filmskapare, biografen, stödgivare, sponsorer och partners.

Uppdraget är delvis arvoderat.

Välkommen med frågor!

info@sfvforbund.se