Flexibelt lärande

Följ arbetet med projektet på Projektbloggen!

Bakgrund

Under våren 2012 kommer det att produceras en programserie i studiecirkelformat på nätet i rörliga bilder. När man har sett serien ska man med hjälp av denna kunna göra sin första film – utan att tidigare ha hållit i en kamera. Som ett komplement kommer det även att vara kopplat ett textdokument till varje avsnitt. I detta dokument finns en sammanfattning av programmet, samt övningsuppgifter inför nästa avsnitt. För de som filmat tidigare och vill få lite fördjupande insikter när det gäller det filmiska hantverket, så kommer diverse folk från branschen att dyka upp i denna serie och dela med sig av sina tankar och tips.

Projektledare

Jag som ska ro hela den här serien i studiecirkelformat i land heter Marita Lobler. Jag har en treårig film- och TV utbildning bakom mig, samt erfarenhet från professionellt arbete bakom kameran sedan 1999.

Jag är regissör som har vunnit priser på svenska filmfestivaler med mina kortfilmer, men också tävlat internationellt i olika sammanhang.

Ser fram emot en trevlig vår, med många spännande möten som kommer att resultera i en givande och underhållande programserie!