SFV söker projektledare till Sveriges kortfilmfestival 2020

Sveriges Film- och Videoförbund arrangerar Sveriges Kortfilmfestival för 63 gången år 2020.

Nu söker vi projektledare och koordinatorer med relevant erfarenhet och kärlek till film.
Festivalen är en mötesplats för icke-kommersiell film och har de senaste tio åren vuxit stadigt.
Festivalen är rikstäckande och har en tydlig uppgift att förvalta visning av nyskapad svensk kortfilm.
Festivalen inspirerar, knyter kontakter och värnar om bred representation inom Svensk icke kommersiell film.

Uppgifter i uppdragen är bl.a att:
Arbeta i en arbetsgrupp som är en aktiv del i styrelsen för Sveriges Film- och Videoförbund/ideell förening.
Ansöka om projektmedel från kommun, region m fl.
Organisera och utföra ekonomi,
Organisera marknadsföring, jury, open call, hantering av filmfiler, innehåll på festivalen samt arrangera seminarier.
Uppgradera kortfilmsbiblioteket,
Avslut, redovisning och Överlämning

Välkommen med intresseanmälan, referenser och berätta varför du vill arbeta med SFV och Sveriges Kortfilmfestival!
Uppdragen är ideella men delvis arvoderade. Hör gärna av dig om du har frågor och undringar.

Kontakt:  info@sfvforbund.se  med cc till styrelsen@sfvforbund.se

mer om uppdragen:

projektledare