Årsmötet avklarat – nya i styrelsen

Årsmötet klarades av enligt dagordningen. Det var en del diskussion om verksamheten m.m. Men det var nyttigt.  Därefter var det ett konstituerande styrelsemöte för att fastställa posterna. Det blev en ordentlig förnyelse och omflyttning. Som ny ordförande och ny medlem i styrelsen valdes Johan Groth. En meriterad ordförande. Han är bl.a. ordförande för ax – Amatörkulturens samrådsgrupp. Två till nya medlemmar i styrelsen, blev det, Hans Jörnlind och Victor Nyåker. Hans valdes till ny vice ordförande. Som ny sekreterare valdes Anna och till ny kassör valdes Magnus samt till ny utlandssekreterare valdes Alexander.

Tack Kenneth för bullarna och den fina lokalen att vara i samt inte minst det fina valarbetet.

Tack Björn och Tomas för er närvaro och era berättelser om hur det var förr.

Här kan man se den kompletta listan: https://sfvforbund.se/om-sfv/styrelsen/