Sveriges Kortfilmfestival söker ny projektledare

Sveriges Kortfilmfestival söker nu en ny projektledare. De senaste åren har festivalen förändrats mycket och blivit en omtyckt festival med många filmer, många besökare och en härlig stämning. Nu vill SFV, som står bakom festivalen, ta festivalen vidare. Som en del i den satsningen behövs en ny projektledare.

Vi söker efter dig som brinner för kortfilmen och är en utmärkt planerare. Som projektledare får du mycket frihet och ansvar för att planera alla delar av festivalen. SFV har som mål och ambition att kunna halvtidsanställa dig som projektledare januari – mars 2013, men vi är flexibla på den delen och kommer finna en lösning tillsammans.

Om du är intresserad av den här möjligheten så maila Rickard Westerlind på rickard.westerlind@sfvforbund.se och beskriv dig själv lite kort och varför du vill vara projektledare.

Vi ser fram emot ditt mail!