Tallinn-festivalen 2011

The 9th International Festival of Non-professional Film Makers Tallinn`2011 äger rum I Tallinn lördagen den 19 november i Tallinn. Festivalen arrangeras av The Estonian Film Amateurs Union. Festivalen äger rum i National Biblioteket Tallinn med början kl 11.

168 filmer från 23 länder kom in till festivalen. Under festivalen som pågår under ca 6 timmar visas ett urval av filmerna i utan längre pauser. Ett utmärkt tillfälle att se många bra kortfilmer på kort tid.

Sverige har fått 4 filmer med i visningsprogrammet, vilket sannolikt betyder att någon eller några av dessa har utmärkelser att hämta.

Följande svenska filmer visas:

Längs Vägen
Jerry Carlsson, Anette Gunnarsson

Eddie
Sebastian Lindblad

Inte blå
Nathalie Álvarez

Det är inte dig det är fel på…
Emil Gustafsson Ryderup