Fyra unga filmskapare till UNICA 2011

Den 20 – 28 augusti är det dags för UNICA 2011 i Luxemburg. Detta år körs en extra satsning mot unga filmskapare och varje land har fått chansen att skicka fyra unga filmskapare som en del av “UNICA-youth Exchange”. Nu är det äntligen bestämt vilka som åker från Sverige:

Wilhelm Forsnäsgård, Karlstad
Niklas Anderson, Göteborg
Jonathan Persson, Borlänge
Anette Gunnarsson, Stockholm

Deltagarna kommer vara med på festivalens banketter, se filmvisningarna, delta i workshops och göra filmer tillsammans med andra unga filmskapare från Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Nederländerna, Luxemburg, Estland och Schweiz.

Det kommer även skrivas här på sfvforbund.se i en blogg som deltagarna håller i för att dela med sig av sina upplevelser. Senaste nytt om hela UNICA-festivalen hittar du på unica2011.lu.

Ansvarig för gruppen som åker till Luxemburg är:
Joakim Skrabb
jskrabb@hotmail.com