SFV söker ny kassör!

Är du road av film och av ekonomi? Sveriges Film- och Videoförbund (SFV) söker en ny kassör – ta chansen!

Som kassör ansvarar du för att löpande hålla koll på förbundets ekonomi och sköta bokföringen. Det är bra om du har viss koll på ekonomi, men vi är också öppna för dig som inte har tidigare erfarenhet men istället har lust, engagemang och vill lära dig mer!

Det finns möjlighet till fortbildning och i början får du arbeta tillsammans med vår nuvarande kassör Magnus Elmborg under en period.Vi ser gärna att du som söker är noggrann och lyhörd.

Du får gärna ha ett intresse av filmskapande/att se film, men det är inget krav.
Som kassör sitter du även i vår styrelse och är välkommen att delta i fler delar av vår verksamhet.

Som kassör sitter du vald på två år. Uppdraget är ideellt, men det utgår ett symboliskt arvode på 5000 kr.

Välkommen med din ansökan/frågor till: info@sfvforbund.se

Vi vill veta vem du är och vad som driver dig! Märk mailet med ”Kassör”.

Mer information om SFV hittar du här: http://sfvforbund.se/om-sfv/vad-ar-sfv/