Nya webbplatser

SFV har idag omstrukturerat sin närvaro på Internet och lanserat en ny webbplats och två omgjorda webbplatser.

Den nya webbplatsen är denna, sfvforbund.se. Det är förbundets nya hemsida med all information om medlemskap, vad som pågår i förbundet osv. Notera också att det är nya e-postadresser som gäller nu, @sfvforbund.se.

Filmkrets.se och sfvfestivalen.se har designats om och fått lite ny struktur. Huvudsakligen handlar det om att tidsskriften och allt kring Filmkrets nu finns på webbplatsen filmkrets.se och allt kring festivalen finns på sfvfestivalen.se.

Vi tror detta kommer återspegla de olika delarna av SFV tydligare och göra det enklare att hitta den informationen man vill åt. Har du några tankar eller kommentarer kring våra nya webbplatser, hör gärna av dig eller kommentera nedan.